Maanrakennus

Jätä yhteydenottopyyntö
Kun haluat meiltä tarjouksen urakkaasi, jätä tietosi alle. Me soitamme ja pyydämme sinulta tarvittavat lisätiedot.
Kiitos! Tarjouspyyntösi on lähetetty ja vastaamme siihen pian.
Jokin meni pieleen. Yritä uudelleen tai soita, niin saat asiasi nopeiten eteenpäin.

Rakennusten pohjat, pihat ja tiet syntyvät vankalla ammattitaidolla.

Construk Oy:llä on monipuolinen historia erilaisista maanrakennustöistä, mutta kaikkein eniten olemme tehneet taloyhtiöiden pohjatöitä, piharakentamista sekä maanrakentamista vaativia taloyhtiöiden kunnostustöitä. Kun taloyhtiössä lähdetään tekemään perustamisvaiheen maanrakennusta tai myöhempiä piha-alueiden kunnostustöitä, pitkä kokemuksemme viherrakentamisesta auttaa meitä toteuttamaan varmoja ja toimivia ratkaisuja, joilla ulkoalueiden käyttöikä saadaan maksimoitua. Kokemuspohjaamme kuuluu myös tierakentaminen sekä salaojitus.

Kun arvostat laatua ja kustannusohjattua toimintaa, valitse ketterä kotimainen perheyritys. Tutustu laajaan referenssigalleriaamme ja jätä meille tarjouspyyntö.

Construk on vuonna 2018 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on laaja-alaista rakennusalan kokemusta jo usean vuosikymmenen ajalta. Teemme monipuolisesti rakennusurakointia, mutta olemme erikoistuneet erityisesti salaoja- ja piharemontteihin.

Teemme työmme omalla kalustolla ja henkilökunnalla aina kun mahdollista. Laatumme ja toimintatapamme on saanut useat tunnetut rakennusalan yritykset, isännöintiyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt luottavat meidän palveluihimme.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli n. 1,9 M€. Olemme nopeasti kasvava yritys.

Kalustoomme kuuluu 4 kaivinkonetta, 2 pyöräkuormaajaa, nosturiauto, kasettiauto ja kuorma-auto vaihtolavalla.