Viherrakentaminen

Jätä yhteydenottopyyntö
Kun haluat meiltä tarjouksen urakkaasi, jätä tietosi alle. Me soitamme ja pyydämme sinulta tarvittavat lisätiedot.
Kiitos! Tarjouspyyntösi on lähetetty ja vastaamme siihen pian.
Jokin meni pieleen. Yritä uudelleen tai soita, niin saat asiasi nopeiten eteenpäin.

Ympäristöjä, joissa ihminen viihtyy

Viherrakentaminen ja ympäristörakentaminen ovat toimintamme kulmakiviä. Me Construkilla olemme rakentaneet taloyhtiöiden ja vuokratalojen pihoja perustamisvaiheessa sekä tehneet kunnostuksia ja uudistuksia olemassaoleviin pihoihin. Viherrakentamisessa tärkeää on hulevesien sidonta ja ohjaus sekä toiminnallinen viihtyisyys. Useat kohteemme vaativat  helppohoitoisia ja pitkäikäisiä ratkaisuja pihoihin ja leikkialueille. Joskus viherrakentaminen on osa suurempaa maanrakentamista vaativaa kunnostustyötä, kuten salaojitusta.

Autamme rakentamisen lisäksi hankkimaan tarvittavat materiaalit sopimuskumppaneiltamme sekä tarvittaessa myös pihan suunnittelussa.


Kun arvostat laatua ja kustannusohjattua toimintaa, valitse ketterä kotimainen perheyritys. Tutustu laajaan referenssigalleriaamme ja jätä meille tarjouspyyntö.

Construk on vuonna 2018 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on laaja-alaista rakennusalan kokemusta jo usean vuosikymmenen ajalta. Teemme monipuolisesti rakennusurakointia, mutta olemme erikoistuneet erityisesti salaoja- ja piharemontteihin.

Teemme työmme omalla kalustolla ja henkilökunnalla aina kun mahdollista. Laatumme ja toimintatapamme on saanut useat tunnetut rakennusalan yritykset, isännöintiyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt luottavat meidän palveluihimme.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli n. 1,9 M€. Olemme nopeasti kasvava yritys.

Kalustoomme kuuluu 4 kaivinkonetta, 2 pyöräkuormaajaa, nosturiauto, kasettiauto ja kuorma-auto vaihtolavalla.