Salaojitus

Jätä yhteydenottopyyntö
Kun haluat meiltä tarjouksen urakkaasi, jätä tietosi alle. Me soitamme ja pyydämme sinulta tarvittavat lisätiedot.
Kiitos! Tarjouspyyntösi on lähetetty ja vastaamme siihen pian.
Jokin meni pieleen. Yritä uudelleen tai soita, niin saat asiasi nopeiten eteenpäin.

Salaojilla hulevedet pysyvät aisoissa.

Salaojitus ja sadevesijärjestelmät pitävät rakennuksen perustuksen kuivana ja rajoittavat huleveden aiheuttamia vaurioita istutuksille sekä rakennetulle viherympäristölle.

Olemme kokenut toimija taloyhtiöiden ja vuokrataloyhtiöiden salaojaremonteissa. Korjaamme vanhaa salaojitusta sekä rakennamme uusia salaojia. Työssä meitä auttaa pitkä kokemuksemme maanrakennuksesta. Salaojaremontin jälkeen voimme viimeistellä alueen entistäkin ehommaksi ja tehokkaammin hulevesiä ohjaavaksi viherrakentamisen osaamisellamme

Kun arvostat laatua ja kustannusohjattua toimintaa, valitse ketterä kotimainen perheyritys. Tutustu laajaan referenssigalleriaamme ja jätä meille tarjouspyyntö.

Construk on vuonna 2018 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on laaja-alaista rakennusalan kokemusta jo usean vuosikymmenen ajalta. Teemme monipuolisesti rakennusurakointia, mutta olemme erikoistuneet erityisesti salaoja- ja piharemontteihin.

Teemme työmme omalla kalustolla ja henkilökunnalla aina kun mahdollista. Laatumme ja toimintatapamme on saanut useat tunnetut rakennusalan yritykset, isännöintiyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt luottavat meidän palveluihimme.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli n. 1,9 M€. Olemme nopeasti kasvava yritys.

Kalustoomme kuuluu 4 kaivinkonetta, 2 pyöräkuormaajaa, nosturiauto, kasettiauto ja kuorma-auto vaihtolavalla.